Mooie mogelijkheden met een schuifdeurkast op maat

Een schuifdeurkast op maat biedt een passende oplossing voor uiteenlopende woonvraagstukken. Zo’n kast is de perfecte plek voor het opbergen van kleding en andere spullen, zelfs in kleine ruimtes. Maar je kunt veel meer met schuifdeuren. Ze zijn bijvoorbeeld heel geschikt om een ruimte op te splitsen. Zo creëer je met schuifdeuren op maat een fijne, afgeschermde werkplek in de woonkamer. Of gebruik een schuifdeurkast op maat om het speelgoed van de kinderen ’s avonds netjes op te ruimen. We denken graag met je mee over een oplossing voor jouw situatie!

Verruim schuifdeurkast op maat

Raffito schuifdeurkast op maat met hoge en brede schuifdeuren uit de Verruim collectie

Ruime collectie schuifdeurkasten

Verruim heeft een uitgebreide collectie als het gaat om een schuifdeurkast op maat. In alle soorten, maten en kleuren. Met keuze uit onder meer echt hout fineer, melamine of hoogglans is er een kast voor elk interieur, van modern tot landelijk of klassiek.
De schuifdeurkasten op maat komen uit onze eigen fabriek. Daarnaast werken we samen met topmerken als Raffito, Lundia en Raumplus. Verder hebben we budget schuifdeuren op maat, standaard leverbaar in wit en melamine.

Raffito schuifdeurkast op maat

Raffito levert prachtige schuifdeuren bekleed met acryl folie in vele types en kleuren. Hierdoor is er een schuifdeurkast in elke stijl, van klassiek en landelijk tot modern.

Raumplus schuifdeurkast op maat

Raumplus denkt net zo ruim als wij. Samen maken we voor u de perfecte schuifdeurkast op maat, met bijzondere materialen of uitzonderlijke afmetingen. Schuifdeuren van 4 meter hoog zijn geen probleem!

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een schuifdeurkast op maat

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkels vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten op maat zijn uitermate geschikt om ruimtes op te splitsen. De entree vanuit de woonkamer naar de werkkamer bijvoorbeeld of om de speelkamer van de kinderen ‘s avonds af te sluiten. Schuifdeuren op maat van Verruim kunnen tot een maximale hoogte van 360 cm gerealiseerd worden. De maximale breedte van de schuifdeuren is standaard 120 cm. Enkele modellen van onze schuifdeuren op maat kunnen tot 150 cm breed gemaakt worden. Met greep of greeploos. In hoogglans acryl, gelakt of in een melamine uitvoering.

Bekijk onze schuifdeurkast op maat voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.