Referenties

Lees hier wat andere klanten over hun Verruim kast op maat vertellen. Met trots delen wij de recente referenties met u. Laat u inspireren. Wij maken graag zo’n kast op maat voor u… maar dan net iets anders.

Anderen over ons


Mevr. de Rooij uit Nijmegen

Even een berichtje met foto’s om te laten weten dat ik erg blij ben met m’n nieuwe werkplek!


Fam van R uit Nijmegen

Al onze opberg wensen wat betreft maten,vormgeving en gebruiksvriendelijkheid zijn meegenomen in het uiteindelijk ontwerp. Eindelijk kunnen mijn lange vesten en rokken uithangen! Er is gebruik gemaakt van prachtige materialen, vormgeving en kleuren. De inbouwkast past in elke woonomgeving ( design, industrieel of landelijk). We genieten er elke dag van.


Fam van Z uit ‘s Hertogenbosch

Ik heb onlangs bij Koppich een kast op maat laten maken, ik ben daar heel erg blij mee. Er is heel goed meegedacht op alle fronten. Bij het kopen van een kast op maat komt veel kijken heb ik gemerkt, de kleur, het ontwerp en de indeling zijn belangrijk. Daarbij zijn er nog veel zaken waar je als koper niet bij stil staat, hierin werd goed geadviseerd. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, dat was prettig.


Fam B uit Spijkernisse

Omdat we een oplossing zochten om onze cd’s op te bergen en daarnaast een mooie kast om de nieuwe TV + geluidssysteem in te plaatsen zochten we op internet. We kwamen bij Koppich terecht en maakten een afspraak met de thuisadviseur. Het was prettig dat je er zo rustig over kon nadenken en dat je de kleurstalen ter plekke in je interieur kon bekijken. De thuisadviseur heeft de basis gelegd voor het ontwerp, maar het leuke is dat wij de kast verder helemaal naar eigen smaak verder hebben ontworpen. Het is een geweldige kast geworden . De timmerman die later kwam om de elektriciteitsdraden weg te werken vond het een kast die van degelijk materiaal is gemaakt. We zijn erg tevreden en iedere bezoeker is trouwens ook erg onder de indruk.


Fam. V. te Hilversum

Ondanks dat de wandvullende kast die wij wilden creëren in eerste instantie technisch niet haalbaar leek, heeft de thuisadviseur er alles aan gedaan om het toch mogelijk te maken. Vakkundige monteurs hebben de kasten in een halve dag geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en erg blij met de persoonlijke en vakkundige benadering van de Koppich medewerkers.


Fam. K uit Zelhem

Een strak Verruim ontwerp in een matte uitvoering met hoogglans deuren.


Dhr D uit Borculo

Omdat wij onze boeken op een mooie manier wilden opbergen heb ik op internet gezocht naar mogelijke kastenbouwers die ook op maat iets konden maken. Het was een goede zet om gebruik te maken van thuisadvies. Al wist ik wel ongeveer wat ik wilde, je kunt ter plekke ook het technische aspect doorlopen en kijken of wat je wil ook kan. In dit geval hangende boekenkasten. We hebben ter vergelijk van een aantal materialen en kleuren een keer kort een bezoek aan een winkel gebracht. We zijn zeer tevreden m.n. ook over prijs kwaliteitsverhouding. Zeer correct en persoonlijk geholpen, afspraken zoals het hoort afgehandeld.

Mevr E te Utrecht

De twee in een kast. Een praktische schuifdeurkast van vloer tot plafond voor kleding. Hieraan vast om de ruimte optimaal te benutten, een boekenkast.


Fam. H uit Zwijndrecht

We wilden een zwevend audiomeubel met een strakke look, maar wel verschillende opbergmogelijkheden zoals 2 laden en een klepkast met opbergruimte. Het is absoluut een meerwaarde wanneer de mogelijkheid bestaat om op de plek waar de kast moet komen de kleur en materiaalmogelijkheden te kunnen bekijken, maten op te nemen enz. Het meubel wordt tenslotte op maat gemaakt. Voordat de thuisadviseur bij ons thuis kwam hebben we nog ideeën op gedaan in de winkel in Nijmegen. Het eindresultaat voldoet uitstekend aan onze wensen en ideeën. Het is een strak zwevend audio meubel geworden. Koppich denkt graag met je mee!


Fam F. uit Dronten

Al vanaf het begin van ons trouwen hebben we kasten van Koppich. De bekende houten gelakte kasten hebben we later uitgebreid met diverse kleurpanelen. We hadden kasten in de kamer en kasten en bureaus voor onze jongens. We wilden een wat modern uitziende kast, waarin we cd’s en dvd’s konden wegbergen in laden. Het moest een echte boekenkast worden. Verder wilden we in dezelfde stijl een mooie televisietafel, waarin alle apparatuur kon worden geborgen. Het was heel plezierig om met de thuisadviseur te overleggen. Zij kwam op het idee om de bovenzijde van de tuindeuren te laten doorlopen in de hoogte van de kast. Ook kwam ze met een drietal opzetten. Een daarvan hebben we er een gekozen en laten maken. We zijn zeer tevreden. We krijgen ook positief commentaar van familieleden en andere bezoekers.


Mevr. G. uit Berkel en Rodenrijs

Na onze verhuizing gingen we op zoek naar kast voor in onze nieuwe woonkamer. Een kast voor de tv, het speelgoed van de kinderen en onze boeken. In ons hoofd wisten we al hoe de kast eruit moest zien, maar ‘m ook daadwerkelijk vinden was een onmogelijke opgave. Mijn ouders hebben jaren geleden een mooie kast van Koppich gekocht, vandaar dat we op het idee kwamen ook bij Koppich een kijkje te nemen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Koppich Thuisadvies. Een adviseur van Koppich kwam bij ons thuis, dacht met ons mee, gaf deskundig advies en ontwierp uiteindelijk deze kast. We zijn er ontzettend blij mee. Het speelgoed van de kinderen is makkelijk op te ruimen en snel uit het zicht, onze tv heeft een mooie plaats gekregen en onze boeken komen tot hun recht. Daarnaast is er ook ruimte voor wat fotootjes en wat persoonlijke spulletjes. Deze kast gaat nog vele jaren met ons mee!


Mevr. F. uit Baarn

De afgelopen periode hebben we drie kasten bij Koppich laten maken. Hiertoe hebben we contact gezocht met de thuisadviseur en konden met haar gelijk een afspraak maken. Het contact met de thuisadviseur was zeer plezierig en werkte prima. Nadat er een paar voorstellen waren gedaan, hebben we een keuze gemaakt. De kasten werden in productie genomen en er werd een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Ook deze afspraken liepen allemaal goed. Kortom een prima verlopen project. We gaan nu nog een kast bestellen, we hebben de smaak te pakken.


Fam. D. uit Groningen

Graag wilden we een boekenkast op maat laten maken, vanwege onze grote verzameling boeken. Via de website van Koppich kwam ik bij Verruim terecht. We waren op zoek naar een winkel die boekenkasten op maat maakten. Het was zeer prettig gebruik te maken van het thuisadvies. Op deze manier kan gelijk duidelijk worden gemaakt wat de bedoeling is. De adviseur ziet de ruimte en de mogelijkheden. Het contact met de adviseur was op zich goed, al vonden we het wel lastig dat hij weinig ervaring had. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. De eerste paar avonden, nadat we de boekenkast hadden volgepakt met boeken, hebben we alleen maar naar de kast zitten staren en genoten van hoe het was geworden. De boekenkast is een grote wens van ons beide die uitkomt. Het is precies geworden zoals we wensten en we zijn daarom heel erg tevreden. Er is veel mogelijk met Verruim/Koppich en ook al betaal je weliswaar meer dan voor een standaardkast, je krijgt het precies zoals je het hebben wilt.


Mevr. L te Oudekerk aan de Amstel

Een mooie hoekoplossing voor mijn boekencollectie.


Fam. M. uit Antwerpen

We zijn bij Verruim terecht gekomen via het internet. De site van Verruim bood heel veel inzichten in wat er te bieden was en sloot perfect aan bij wat we nodig hadden. We zochten een opbergsysteem voor strips. De kast voor de strips moest reiken tot aan het plafond en moest mogelijkheden bieden om strips van verschillend formaat te herbergen. Bovendien moesten schuiven aanwezig zijn om sommige exemplaren horizontaal te bewaren. Koppich Nijmegen maakte een kast op maat die aan al deze wensen tegemoet kwam. Over de kast zijn wij zeer tevreden Alle opbergproblemen met formaten en diktes zijn opgelost met deze kast. Bovendien past ze heel netjes in de hoek en is er geen plaatsverlies hierdoor. De kast bleek bij de eerste montage verkeerd geconstrueerd. Onmiddellijk bestelde Koppich de juiste onderdelen en bij levering werd een nieuwe afspraak gemaakt om de kast te demonteren en correct opnieuw te monteren. Zelden zo’n vlotte en vriendelijke service gezien als bij Koppich. Het eindresultaat mag er meer dan zijn en we hebben al heel veel complimenten gekregen op onze ‘strip’-kast.


Mevr N. te Baarn

Vroeger hadden wij een eenvoudig kastsysteem in huis. In mijn nieuwe appartement had ik uiteraard gebrek aan opbergruimte. Ik wilde een kastsysteem waar ik behalve boeken ook andere zaken in kwijt kon. Ik heb daarom veel lades in het ontwerp aangegeven. Ook heb ik nogal wat (kunst)voorwerpen die in een vitrinekast mooi uitkomen. Heel prettig dat zoiets in het systeem kon worden toegepast. Toen ik in de winkel hoorde dat het mogelijk was om thuis een adviseur te krijgen, ben ik daar gelijk op ingegaan. Het contact met Desiree was heel plezierig. Zij bracht mij op het idee van een vitrinekastje met glazen planken en deurtjes, want ik wist niet dat dit bij Verruim mogelijk was! Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Mooi materiaal, prettige ontvangst in de winkel. Goede samenwerking met de adviseur. Prima werk van de monteurs. Aan te bevelen dus.


Dhr Q. te Houten

Wij zochten voor onze woonkamer een kast die aan de volgende randvoorwaarden moest voldoen:

  • haaks in de kamer om de grote ruimte op een vriendelijke manier te ‘breken’;
  • aan de voorkant een gedeelte voor de video- en audioapparatuur;
  • daarbij tevens een voorziening om de snoeren achterlangs weg te laten lopen;
  • aan de achterkant een gedeelte voor het opruimen van administratiespullen;
  • zoveel mogelijk behoud van ruimtelijk zicht inclusief licht;
    mogelijkheid om beeldjes etc. op te zetten.

We zijn voortreffelijk geholpen door de heer Carree, die apart bij ons is komen kijken en meten en die daarbij inhoudelijk heel goed advies gaf. Het resultaat mag er zijn, zie foto’s. De montage is keurig verzorgd, we zijn erg blij en tevreden


Fam V. te Utrecht

Ik had allemaal losse kasten . Een voor de TV, een voor het servies en nog een aantal In mijn nieuwe kast moest de TV op de kast komen en de dvd en stereo wilde ik graag in de kast. Daarnaast maakte extra bergruimte mijn kast compleet. Ik ben naar de winkel gegaan voor advies. Een adviseur is een keer bij mij thuis geweest om alles op te nemen en mijn wensen te inventariseren. Hij heeft enkele voorbeeld tekeningen gemaakt. Al pratend hebben we de tekening nog 1 of 2x aangepast. Over het resultaat ben ik ontzettend tevreden. Mooie kleuren. Alles wat ik wilde opbergen is gelukt. Er is zelfs nog ruimte over. Ik heb zelfs nog een salontafel in dezelfde kleuren besteld. Ook met dit ontwerp heeft de adviseur meegedacht. Goed advies, goede service. Ik vond het ook heel prettig dat ik op mijn fiets naar de winkel kon, drempel is zo heel laag. De monteurs die kast in elkaar kwamen zetten waren heel professioneel.


Fam. T. uit Deurne

Toen we op zoek gingen naar een vervanging van onze bijna dertig jaar oude boekenkast, kwamen we bij Koppich terecht. We vonden in Verruim een maatwerk kastsysteem dat tegemoet kwam aan al onze eisen: veel ruimte, flexibiliteit om het zelf in te delen, de mogelijkheid voor lades en schappen met deurtjes en vooral: het ziet er erg mooi uit! Kortom: we zijn erg blij met onze nieuwe boekenkast.


Fam. D. uit Leuven

Meer dan 20 jaar geleden hadden we een boekenrek aangekocht, die nog altijd perfect dienst doet. Toen we recent ons appartement moesten bemeubelen moesten we weer op zoek. Na wat speurwerk stelden we vast dat in België niet veel te vinden is. We trokken dan naar Nijmegen, de meest dichtbije plaats waar Verruim verkocht wordt. Daar werd een afspraak gemaakt met de thuisadviseur. Ze kwam bij ons thuis en we bespraken wat we wensten: een open boekenkast met ingewerkt bureau over een volledige muur met geïntegreerde verwarming, een muziekmeubel, een vestiaire kast en een nog open kast voor de hobby-kamer. Alles op maat. Alles werd uitgemeten en een paar weken later kregen we een uitgetekend voorstel met budget. Na een volgende vergadering en een aantal wijzigingen werden de definitieve plannen goedgekeurd en de bestelling getekend. De levering was voorzien binnen de 3 maanden. 3 maanden later kwam de vrachtwagen de stukken afleveren en 2 man hebben gedurende 3 dagen alles in mekaar gezet. Na nog een kleine nalevering was uiteindelijk alles klaar. Het resultaat mag gezien worden. Iedere bezoeker staat vol bewondering voor het resultaat. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening, de afwerking en het prima resultaat. Bij een volgende gelegenheid zouden we niet nalaten om opnieuw voor Verruim te kiezen.