Wandmeubel op maat

Een wandmeubel op maat om verschillende opbergvragen met elkaar te combineren in een fraaie kast, is precies waar het Verruim kastsysteem voor bedoeld is. Of u nu een televisie meubel met een boekenkast wilt combineren of een hangend dressoir met een praktische opbergkast, het kan. Wij ontwerpen uw kast naar wens en berekenen direct de prijs.

Wanneer u een wandmeubel op maat laat maken bepaalt u de inrichting, afwerking en uitvoering helemaal zelf. Uitvoeringen kunnen hangend, staand of een combinatie hiervan zijn. Ruimte voor uw boekencollectie, TV, dvd’s, servies etc. Van vloer tot plafond, in hoekopstelling, onder schuine wanden; met maatwerk past het wandmeubel perfect in de ruimte en bij het interieur. Functioneel met naar wens (schuif)deuren, laden, kleppen, boekenkasttrap of bijvoorbeeld LED-verlichting.

Draden en snoeren worden netjes weggewerkt in het wandmeubel. Onze adviseurs bepreken graag met u uw wensen en tekenen uw wandmeubel in het speciale Ivenza tekenprogramma. Hier ziet u direct het resultaat in een 3D schets. Hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een lange levensduur waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een wandmeubel op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Maatwerk kasten
Een wandmeubel op maat combineert al uw wensen

Een wandmeubel op maat geeft u de vrijheid om opbergvragen te combineren. Laden, hangende kasten met (schuif)deur, klep of open met vakverdeling. Een bijzondere wandmeubel waarin de ruimte optimaal benut wordt en u voldoende opbergruimte krijgt. Modern in hoogglans of in een houten melamine decor. Ook speakerdoek kan verwerkt worden in een wandkast. Geen storende zichtbare boxen en toch optimaal geluid.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.