Tv-kast op maat geeft de televisie een mooie plek

In de meeste huishoudens is de televisie niet weg te denken. Met een tv-kast op maat geef je het toestel een mooie plek in je interieur. Verruim heeft tv-kasten met laden en deuren of kleppen, staand of hangend aan de muur, in uiteenlopende kleuren en materialen. Samen met u ontwerpen we een televisiekast met slimme oplossingen om kabels weg te werken en bijvoorbeeld ook audioapparatuur op te bergen. Aan de hand van een 3D-schets krijg je vooraf een duidelijk beeld van je tv-meubel op maat. Maak snel een afspraak of kom langs bij Koppich.

Dit is een voorbeeld van een TV-kast op maat in hoogglans wit met klep en grijs speakerdoek

Tv-kast op maat met speakerdoek

Alle randapparatuur uit het zicht en toch optimaal genieten van je eigen home cinema. Verruim biedt je de mogelijkheid om speakerdoek te integreren in je tv-kast op maat. Daarachter gaan speakers en subwoofer schuil. Je ziet ze niet, maar door het speciale doek blijft het geluid perfect. Speakerdoek is er in maar liefst 30 kleuren.

Details  TV-kast op maat

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

TV kast met geïntegreerd speakerdoek

Speakerdoek in uw TV-kast

Met het integreren van speakerdoek in uw TV-kast op maat geniet u volop van het geluid van uw speakers en subwoover zonder dat de apparatuur direct zichtbaar is. U laat als het ware de apparatuur verdwijnen maar dit gaat niet ten koste van het geluid. Met een speciale speakerdoekklep opent u de kast waarachter de apparatuur staat. Wanneer de klep dicht is oogt de TV kast rustig maar blijft het geluid optimaal. Speakerdoek is leverbaar in 30 kleuren.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een TV-kast op maat.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.