Thuiswerken op maat

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerk oplossing en dat ons ‘thuiswerken op maat’ daar een oplossing voor is. De uiteindelijke opberg oplossing moet dienend zijn voor u, en uw woon en of werkomgeving verfraaien. Verruim werkt altijd toe naar een oplossing die zowel praktisch als fraai is, met opbergen als specialiteit.

Het kastensysteem biedt innovatieve en compacte (opberg)oplossingen om de ideale werkplek te realiseren. Dankzij het maatwerk wordt de ruimte volledig benut. Onder het raam door, hangend, staand, in een hoekopstelling of boven de deur door.

Door bijvoorbeeld het toepassen van draai,- en of schuifdeuren blijft de ruimte er opgeruimd en netjes uit zien. Slimme kabelsystemen zorgen ervoor dat draden en snoeren netjes weggewerkt worden. Géén standaardoplossing maar een oplossing die voor u het beste werkt. Vertel uw wensen aan onze interieurspecialisten en zij gaan direct voor u aan de slag met een ontwerp dat voldoet aan uw specifieke eisen. Onze adviseurs komen zelfs aan huis om de perfecte situatie te bespreken en op te meten.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een thuiswerkplek op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Voorbeeld van een gerealiseerde thuiswerkplek-1
De ideale werkplek ontwerp je zelf

Een thuiswerkplek kan overal gerealiseerd worden. Functioneel én oog voor detail. In een kleine ruimte, in de woonkamer, op zolder of in ‘moeilijkere ruimten’. Op wielen, (stel)poten, plint, hangend, vrijstaand of een complete kastenwand met geïntegreerd bureau. De beschikbare ruimte wordt precies zo ingericht met de (opberg)kasten die u wenst. Wij komen met verfrissende ideeën zodat uw thuiswerkplek een aanwinst is voor uw interieur én waar u fijn kunt werken.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.