Een mooie ruimtedeler op maat

Een ruimtedeler op maat mag wel iets meer zijn dan alleen maar open vakken. Althans dat vinden wij een extra uitdaging. Het realiseren van een “roomdivider” met enkele slimme oplossingen zoals deuren en kleppen aan weerszijden is daar maar een klein voorbeeld van.

Uw ruimtedeler op maat bij Verruim

Ruimtedelers of roomdividers bieden een doorkijk van de ene ruimte naar de andere. Twee kamers die met elkaar verbonden zijn maar ook gescheiden. Etaleren en opbergen gaat vaak samen. Een ruimtedeler is geschikt voor elke ruimte; woonkamer, zolder, slaapkamer, kantoor, kinderkamer etc.

Met een ruimtedeler op maat krijgt u een kast die bij uw wensen aansluit en die perfect past in uw interieur. Een manshoge ruimtedeler mat gelakt of een ruimtedeler die aflopend is in een houtdecor. Open, een gedeelte gesloten, met laden, (vitrine)deuren of op wielen. De opberg- en etalageruimte die u wenst aan beide zijdes. Onze interieurspecialisten tekenen uw gewenste roomdivider in 3D uit zodat u direct het resultaat ziet. Desgewenst komen zij bij u thuis langs.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een ruimtedeler op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkel.

Ruimtedeler op maat met ruimte voor TV en audioapparatuur

Ruimtedelers fraai en functioneel

Een ruimtedeler kan enorm praktisch zijn. Een zolderruimte die gesplitst wordt als slaapgedeelte en werkgedeelte. Een keuken die extra opbergruimte krijgt dankzij de kast. Laag, hoog, op wielen of op poten. Er zijn vele combinaties mogelijk. Op maat betekent dan ook echt op maat, in de afwerking en indeling die u voor ogen heeft. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in opbergoplossingen die dienend zijn voor u en uw interieur. Laat u verrassen door de mogelijkheden van een roomdivider.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.