Ladekast op maat

Een kleurrijk accent met een praktisch meubel. Een ladekast op maat is een opbergmeubel pur sang. Naast het bed of in de hal. Het is een kast met allure die in iedere ruimte past.

Ladekasten zijn er in alle soorten en maten. Wat een ladekast op maat uniek maakt is dat deze volledig is afgestemd op uw wensen. Hangend, staand op poten/wielen, in de hoogte of in de breedte. Tot op de millimeter nauwkeurig kan uw ladekast vervaardigd worden.

Hoogwaardige kwaliteit in melamine decor, lak of een combinatie hiervan. Ladekasten zijn geschikt voor elke opbergvraag. Van slaapkamer, woonkamer, hal tot kantoor. Onze adviseurs helpen u graag met het uitzoeken van een ladekast die bij u past. Of u kunt een kijkje nemen in onze webshop voor de standaard modellen.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een ladekast op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Winkel

In onze winkels vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Tover uw slaapkamer om tot een rustig geheel

Creëer rust in uw slaapkamer door een ladekast op maat te laten maken in dezelfde stijl als uw kledingkast of nachtkastjes. Met het opbergsysteem kan elk gewenst meubel voor de slaapkamer gemaakt worden. Kledingkasten met schuif,- en draaideuren, nachtkastjes en ladekasten (commode). Uw slaapkamer wordt geen rommelig geheel meer van kasten die net niet bij elkaar lijken te passen. Passend bij uw smaak en interieur, bent u zelf de architect van uw eigen slaapkamer.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.