Met een kledingkast op maat kom je goed voor de dag

Kleding kast op maat! Al je kleren en schoenen netjes en kreukvrij opgeruimd. Het blijft voor veel mensen een uitdaging. Een kledingkast op maat kun je precies aanpassen aan jouw wensen en mogelijkheden. Verruim denkt graag met je mee. We hebben een oplossing voor elke kamer. Klein behuisd? Misschien is een kledingkast op maat gemaakt rondom je bed een uitkomst. Als je wilt, houden we meteen rekening met ruimte voor een televisie. Ideaal als je in bed tv wilt kijken.

Ontdek de mogelijkheden van Verruim

Onze collectie draaideurkasten bieden u veel mogelijkheden en passen in een modern, eigentijds of klassiek interieur. Uit eigen fabriek en uit collecties van toonaangevende merken leveren wij u moderne kledingkasten op maat in iedere gewenste kleur. Echt hout fineer en hoogglans behoren tot de mogelijkheden. Liever een schuifdeurkast op maat? Klik dan hier.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een kledingkast op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Winkel

In onze winkels vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Kledingkast: klassiek of modern design

Smaken verschillen. Dus heeft Verruim een kledingkast op maat in vrijwel elke stijl en kleur. Van klassiek tot modern, in hout fineer of hoogglans, met draaideuren of schuifdeuren. Uit onze eigen fabriek of uit de collecties van toonaangevende merken als Tender, Lundia en Raumplus. Je kunt je kast op maat ook zelf ontwerpen met de Verruim kastconfigurator.

Kledingkast op maat van Raumplus

Het Duitse Raumplus levert schuifdeuren en draaideuren van excellente kwaliteit. Perfect dus voor jouw design kledingkast op maat. Samen met Raumplus vinden we dé oplossing voor jouw opbergwensen.

Kledingkast op maat van Tender

Tender is het luxe en toch betaalbare merk van Verruim. Tender biedt standaard draaideurkasten en zweefdeurkasten, maar ook kledingkasten op maat. Ontwerp je eigen kledingkast met de Verruim kastconfigurator of kom langs bij Koppich!

Kledingkast op maat met draaideuren in hoekopstelling
Kledingkast

Een kledingkast die op maat wordt gemaakt heeft als grote voordeel dat u de buiten- en binnenkant zo inricht zoals u dat wenst. In kleine ruimtes kan het bijvoorbeeld een oplossing zijn dat uw kledingkast, op plafondhoogte, rondom uw bed wordt gemaakt. Of u laat in uw werkkamer een kledingkast rondom uw werkplek maken. Omdat maatwerkprogramma’s juist op dit soort vragen kunnen inspelen is er veel mogelijk. Een kledingkast kan ook een TV-scherm herbergen. Ideaal als u in bed TV wilt kijken.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.