Kastconfigurator, ontwerp zelf een kast of schuifdeurkast op maat

Kastconfigurator, ontwerp en deel zelf in. Jij weet precies waar jouw kast moet staan. En hoe hij eruit moet zien. Met de kastconfigurator van Verruim ontwerp je zelf een kast of schuifdeurkast op maat. De configurator werkt heel eenvoudig. Je kiest een model en geeft de maten op. Vervolgens ‘sleep’ je de kastindeling en de kleur die je wilt in het ontwerp. Zo heb je in vijf stappen een kast op maat, inclusief prijsopgave. Heb je een beetje hulp nodig of wil je advies? Neem dan contact op met de mensen van Koppich.

Aluminium hoekprofielen bij Verruim

 
Bij Verruim heeft u de keuze uit veel verschillende opties voor uw nieuwe garderobekast. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit onderstaande aluminium hoekprofielen. De hoekprofielen geven ieder een ander gezicht aan uw kast. Komt u er niet uit? Neem contact op met de showroom of vraag een thuisadvies aan!

Aluminium hoekprofiel voor schuifdeurkast op maat
Aluminium hoekprofiel voor schuifdeurkast op maat
Aluminium hoekprofiel voor schuifdeurkast op maat
Aluminium hoekprofiel voor schuifdeurkast op maat

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkel.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.