Kantoorkast op maat

Verruim ontwerpt graag uw kantoorkast op maat. Ook voor de projectmarkt is ons maatwerk kastsysteem ideaal. Denk aan rijen op te bergen ordners of de bedrijfsbibliotheek. Met Verruim kasten komt er zeker meer sfeer op de werkvloer. Daar de kasten vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden zijn het tevens multifunctionele scheidingswanden.

Praktische opbergoplossingen bij Verruim

Kantoorkasten zijn er in alle soorten en maten. Van ladeblokken, schappensysteem tot vrijstaande kasten, combinatie kantoorkast-bureau, ordnerkasten etc. Open kantoorkasten met geïntegreerde werkplek of een hoge gesloten kantoorkast voor de complete administratie. Praktische opbergoplossingen voor al uw kantoorspullen. Met draaideuren, schuifdeuren, laden, ruimte voor uw printer of bijvoorbeeld een hangmappenframe.

Het ideale uitgangspunt voor prettig werken is een ruimte die aan alle eisen voldoet qua opbergruimte en werkplek. Wij richten met onze interieurspecialisten complete kantoren en kantoren aan huis in. Tot op de millimeter nauwkeurig kunnen uw kantoorkasten vervaardigd worden. Uw wensen vertaald naar de ideale werksituatie. Onze adviseurs komen graag langs op kantoor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een kantoorkast op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkels vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Bekijk onze thuiswerken op maat producten

Ontwerp uw eigen kantoorkast

Bij Verruim kan uw kantoorkast op maat gerealiseerd worden. Op wielen of op poten, plint, muurbevestiging, solitair of een complete kastenwand met bureau. De beschikbare ruimte wordt volledig ingericht naar uw wensen. Voldoende opbergruimte voor al uw mappen, ordners en meer. De vele accessoires maken het mogelijk; laden, hangframes, opbergbakken, uittrekbaar werkblad etc.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.