Inloopkast op maat laat je genieten van luxe

Inloopkast op maat: dat klinkt luxe. De ideale oplossing om je kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk op te ruimen. Er is meer mogelijk dan je misschien denkt. Met Verruim tover je ook een kleine ruimte om in een comfortabele inloopkast op maat. Bijvoorbeeld met een kastindeling van vloer tot plafond. Of een slimme oplossing onder een raam of schuine wand. En wat dacht je van een inloopkast met en-suitedeuren in de slaapkamer?

Jouw inloopkast op maat gemaakt

De specialisten van Verruim adviseren je graag. Met ons 3D-tekenprogramma ontwerpen we samen met jou de inloopkast die precies voldoet aan jouw wensen. In een U-vorm of een L-vorm, afhankelijk van de ruimte. En met de ideale indeling voor al jouw spullen. Natuurlijk zorgen we ook voor de montage van je inloopkast op maat. Zo valt alles op z’n plek!
Maak een afspraak of kom langs bij Koppich voor meer inspiratie.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een inloopkast op maat

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkel.

Ervaar vrijheid en luxe met een inloopkast op maat

Inloopkasten kunnen zowel open, met schuifdeuren (en-suite) in een slaapkamer of in een gesloten ruimte gemaakt worden. Een doorlopende hoekoplossing zorgt voor nog meer vrijheid. In U-vorm of in L-vorm afhankelijk van de ruimte. Van vloer tot plafond, onder een raam door en onder schuine wanden; een inloopkast op maat wordt perfect passend gemaakt. In de stijl die u wenst en met de indeling die u graag heeft. Hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een inloopkast waar u uw hele leven lang van kunt genieten.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.