Hoekkast op maat voor ieder interieur

De keuze voor een hoekkast op maat kan in veel gevallen dé oplossing zijn voor moeilijk in te delen kamers. Een kast door de hoek of over een deur en onder een raam door? Geen probleem! Met Verruim is voor nagenoeg iedere opbergvraag wel een oplossing te bedenken. Juist bij dit soort wensen komt ons tekenprogramma meer dan goed van pas. Onze kasten worden gemaakt van de beste materialen. Daardoor krijgt u voor lange tijd een kast op maat die past.

Een hoekkast is een ruimtebesparende oplossing in uw huis. U verliest geen opbergruimte en loze hoeken krijgen hierdoor een functionaliteit. Met het flexibele kastensysteem maken we elk soort hoekkast voor elke ruimte. Een hoekkast kan dienen als boekenkast, Tv-kast, kledingkast, servieskast, buffetkast, kantoorkast etc.  Van vloer tot plafond, onder schuine wanden en zelfs boven een deur door. Een hoekkast op maat wordt exact passend gemaakt in de beschikbare ruimte.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en houden hierbij rekening met al uw wensen. Afwerking, kleur, indeling, open of gesloten; met een hoekkast op maat krijgt u de kast die u in gedachten heeft. In het speciale tekenprogramma tekenen onze adviseurs uw hoekkast in 3D en ziet u direct het resultaat.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een hoekkast op maat.

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Hoekkasten op maat bij Verruim

Een kledingkast in hoekopstelling biedt veel voordelen. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en uw slaapkamer oogt opgeruimd en rustig. Daarbij heeft u extra opbergruimte voor uw kleding, schoeisel en linnengoed. Kledingkasten in hoekopstelling kunnen geleverd worden met draai- en schuifdeuren of als complete inloopkast. Met de vele accessoires zoals LED-verlichting, uittrekbare zwenkspiegels, garderobelift etc. richt u de hoekkast in zoals u dat voor ogen heeft. Onze adviseurs komen desgewenst bij u thuis om op te meten en de talrijke opties te bespreken.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.