Dressoir op maat

Bij Verruim maken we uw dressoir op maat. De combinatie van opbergen en etaleren, Verruim maakt het mogelijk. Vanuit de verschillende programma’s zijn er veel mogelijkheden voor een dressoir op maat. Een dressoir in strakke vormgeving gecombineerd met hoogglans of liever geheel van onderhoudsarm hoogwaardig melamine. U mag het zeggen. Zo krijgt u een maatwerk dressoir helemaal zoals u het wil.

Ontwerp samen met onze adviseurs

Een dressoir hangend of staand, gedeeltelijk open of gesloten. In gefineerd eiken of toch in een hoogglans RAL kleur? Een dressoir op maat biedt u de mogelijk geheel zelf uw persoonlijk ontwerp te laten vervaardigen. Onze adviseurs kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen zodat u precies het dressoir krijgt dat u wenst. In het speciale tekenprogramma Ivenza wordt uw dressoir in 3D geschetst zodat u direct het resultaat ziet. Neem een kijkje in onze webshop voor de standaard modellen.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een dressoir op maat

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkels vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Dressoir met hangende kasten op maat gemaakt
Etaleren en opbergen

Een dressoir is vaak een eyecatcher in de kamer. Wanneer u er hangende kasten boven plaatst krijgt u een mooi samenhangend geheel en extra etaleer ruimte. Ziet u uw favoriete fotolijstjes en vaas met bloemen al staan? In ons assortiment hebben we verschillende gelakte hangende kasten open of met speelse vakverdeling. In mooie lakkleuren zoals Olijfgroen, Okergeel, Rood, Wit, Kastanje, Oceaanblauw en in verschillende melamine uitvoeringen.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.