Je eigen privébibliotheek met een boekenkast op maat

De boeken die je leest, zeggen ook iets over jou. De collectie die je in de loop der jaren hebt verzameld, mag dus best gezien worden. Een boekenkast op maat geeft je boeken een mooie plek in huis. Verruim biedt je alle ruimte om ‘m helemaal aan te passen aan jouw wensen. Wil je een diepe boekenkast op maat voor je verzameling kunstboeken? Of liever een met hoge smalle vakken voor al je stripboeken? Samen ontwerpen we een boekenkast met bibliotheekallure! Maak een afspraak of kom langs in de winkel voor meer ideeën.

 
 
Bekijk onze boekenkast op maat producten

Ontwerp zelf uw boekenkast

Een boekenkast op maat past tot op de millimeter nauwkeurig in de beschikbare ruimte. Of u nu kiest voor een inbouw boekenkast of een solitaire kast. Met onze jarenlange ervaring in boekenkasten op maat bieden we vaak oplossingen die niet direct voor de hand liggen.

Zoekt u een boekenkast waar uw TV in past of die om de hoek gaat? Talrijke mogelijkheden waar onze adviseurs u alles over kunnen vertellen. Het voordeel van een boekenkast op maat is dat u zelf de inrichting en uitstraling bepaald. Een opbergoplossing die daadwerkelijk bij u past.

U kunt uw boekenkast helemaal zelf samenstellen of een complete boekenkast bestellen in onze webshop. Daarnaast kunt u in onze Verruim winkel terecht om uw boekenkast op maat te laten tekenen in het speciale Ivenza programma. Hier ziet u direct het resultaat in een 3D schets. Onze adviseurs houden rekening met de maten en al uw wensen.

Kastvoorbeelden. Laat u inspireren voor een boekenkast op maat

Thuisadvies

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Koppich winkel te bellen. Hierna neemt onze thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u weet wat voor kast u wenst. Dat begint bij het invullen van het maatwerk formulier.

Daarna nemen wij contact met u op om samen uw ultieme kast vorm te geven, wanneer het u schikt.

Onze winkel

In onze winkel vindt u kastvoorbeelden. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Kijk hier voor het adres van de Koppich winkels.

Bibliotheek voorbeeld van Verruim

Bibliotheek

Met het kastensysteem maken we van de ruimte een ware bibliotheek. Precies passend in de kamer en van vloer tot plafond. Uw boekencollectie getoond in een stijlvolle kast die volledig naar uw wensen is ingedeeld. Onze adviseurs laten u de vele mogelijkheden zien in kleuren, afwerkingen en toepassinge. Met eventueel deuren en laden, kleppen, een boekenkasttrap of verlichting.

Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina

Op onze voorbeelden pagina hebben we een groot assortiment kast-elementen. U kunt hier uw kast volledig zelf samenstellen door een combinatie van kast-elementen te maken of een complete kast bestellen.