Jouw kast op maat

Als het gaat om opbergen, heeft iedereen zijn eigen wensen. Bovendien is geen enkele woonruimte hetzelfde. Verruim heeft een kast op maat voor elke woonwens en ieder interieur. Een kledingkast met schuifdeuren of draaideuren of misschien een riante inloopkast. Maar ook een tv-kast, boekenkast of praktische kast voor thuiswerken. Je vindt hier een greep uit onze ruime collectie kasten op maat.

Kom voor meer inspiratie naar onze winkel of neem contact met ons op! Geen tijd om naar de winkel te komen? Dan komen we graag naar je toe voor een deskundig advies aan huis.

Voor ieder interieur een kast op maat

Verruim biedt een breed scala aan kasten die passen in elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een boekenkast, hoekkast of wandmeubel: wij maken uw kast zoals u dat wilt. Zit uw kast er niet tussen? Neem dan contact op met onze showroom.

Bekijk alle boekenkast op maat voorbeelden

Boekenkast op maat

Gun uw boeken Verruim by Koppich. Wij maken van een boekenverzameling een bibliotheek. Hoge smalle vakken of lage brede vakken. Een boekenkast diep genoeg voor kunstboeken of alleen voor pocketboeken. Volledig hangend of staand. Wij ontwerpen uw boekenkast op maat met behulp van ons 3d tekenprogramma.U ontwerpt wij tekenen uw kast op maat.

Bekijk alle tv kast op maat voorbeelden

TV-kast op maat

Een TV-kast op maat maken wij graag voor u. Onze Verruim TV-kasten kunnen we hangend en staand uitvoeren. Met naar wens laden, deuren, open vakken of kleppen, maar altijd op maat gemaakt. Ingenieuze verdelingen van achterwanden en tussenschotten onttrekken de kabels aan het zicht.

Bekijk alle hoekkast op maat voorbeelden

Hoekkast op maat

Een kast door de hoek of over een deur en onder een raam door? Met ons Verruim kastsysteem is voor nagenoeg iedere opbergvraag wel een oplossing te bedenken. Juist bij dit soort wensen komt ons tekenprogramma meer dan goed van pas. En altijd gemaakt van de beste materialen. Daardoor krijgt u een voor lange tijd een kast op maat die past.

Bekijk alle wandmeubel op maat voorbeelden

Wandmeubel op maat

Een wandmeubel bedoeld om verschillende opbergvragen met elkaar te combineren in een fraaie kast op maat is precies waar het Verruim kastensysteem voor bedoeld is. Of u nu een tv kast met een boekenkast wilt combineren of een hangend dressoir met een praktische opbergkast, het kan. Wij ontwerpen uw kast naar wens en berekenen direct de prijs.

Bekijk alle ruimtedeler op maat voorbeelden

Ruimtedeler op maat

Een ruimtedeler mag wel iets meer zijn dan alleen maar open vakken. Althans dat vinden wij een extra uitdaging. Het realiseren van een “roomdivider” met enkele slimme oplossingen zoals deuren en kleppen aan weerszijden is daar maar een klein voorbeeld van.

Bekijk alle schuifdeurkast op maat voorbeelden

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeuren kasten worden vaak als linnenkast cq kledingkast aangeboden. Wij zijn van mening dat dit een schuifdeurkast iets te kort doet. Denk ook eens aan een oplossing voor op kantoor, als ordner kast. Of als entree naar uw inloopkast. Ook als opberg kast kan een schuifdeur systeem veel opberg behoefte invullen. Of verbergen?

Bekijk alle kledingkast op maat voorbeelden

Kledingkast op maat

De kledingkasten van Verruim kennen een ideale mix. U bent bij Verruim de architect van uw eigen kledingkast, opbergkast, inloopkast met schuifdeuren of linnenkast.

Bekijk alle inloopkast op maat voorbeelden

Inloopkast op maat

Wij bieden u verschillende systemen om een inloopkast te realiseren. In combinatie met draai- of schuifdeuren of in een aparte ruimte. De inloopkast kan ook vrijstaand worden gemaakt.  Alle details voor uw inloopkast kunnen stap voor stap worden doorgenomen. Onze inmeet en montage service maakt het u nog makkelijker.

Bekijk alle thuiswerken op maat voorbeelden

Thuiswerken op maat

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerk oplossing. De uiteindelijke opberg oplossing moet dienend zijn voor u en uw woon en of werkomgeving verfraaien. Verruim werkt altijd naar een oplossing toe die zowel praktisch als fraai is, met opbergen als specialiteit.

Bekijk alle kantoorkast op maat voorbeelden

Kantoorkast op maat

Ook voor de projectmarkt is ons maatwerk kastsysteem ideaal. Rijen op te bergen ordners of de bedrijfsbibliotheek. Met Verruim kasten komt er zeker meer sfeer op de werkvloer. Daar de kasten vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden zijn het tevens multifunctionele scheidingswanden.

Bekijk alle ladekast op maat voorbeelden

Ladekast op maat

Een kleurrijk accent met een praktisch meubel. Een ladekast is een opbergmeubel pur sang. Naast het bed of in de hal. Het is een kast met allure die in iedere ruimte past.

Bekijk alle dressoir op maat voorbeelden

Dressoir op maat

De combinatie van opbergen en etaleren. Verruim maakt het mogelijk. Vanuit de verschillende programma’s zijn er veel mogelijkheden voor een dressoir. Een dressoir in strakke vormgeving gecombineerd met hoogglans of liever geheel van onderhouds arm hoogwaardig melamine. Met Verruim maken we elk dressoir op maat. Zo krijgt u een maatwerk dressoir helemaal zoals u het wil.

Daag ons uit

Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk: Verruim. Verruim is al jaren de kastenspecialist van Nederland. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.

Bel mij, ik heb een vraag of wil een offerte!

Naam*

Postcode*

Telefoon*